Gestoofde bladspinazie, lekker bij vis

foto Gestoofde bladspinazie
Deel

Bladspinazie

Ingrediënten:

400 gr bladspinazie (2 personen)
1 sjalot
echte boter
nootmuskaat

Bereiding:

Was de spinazie en droog hem met een slazwierder of koop reeds gewassen spinazie.
Doe hem in een ruime ketel.
Bladspinazie
Zet de ketel met deksel op een klein vuur gedurende 10 minuten.
Haal het deksel eraf en roer de spinazie om.

Bladspinazie
Doe de spinazie in een zeef en druk het vocht eruit.
Bladspinazie
Snij de sjalot fijn en stoof aan in wat echte boter.
Bladspinazie
Snij de spinazie grof en doe deze bij de sjalot.
Bladspinazie
Kruiden met peper, een weinig zout en nootmuskaat naar smaak.
Bladspinazie
bladspinazie

www.uiteigenkeuken.be

Deel dit recept:
Hits: 880