Paprika gevuld met courgette en tomaat

foto Gevulde paprika
Deel

Gevulde paprika

Ingrediënten:

2 paprika's
1 courgette
1 tomaat
150 gr gemalen Emmentaler
1 teentje look
olijfolie
aluminiumfolie

Bereiding:

Snij de paprika in de lengte in twee.
Haal de zaadlijsten eruit.
Snij een halve courgette in “frieten” van ongeveer 3 cm lang.
Snij de tomaat in blokjes van 1 cm bij 1 cm. 
Meng de tomaat met de courgette, de gemalen kaas, het geperst lookteentje en een goeie geut olijfolie.
Goed kruiden met peper en zout.
Vul met dit mengsel de paprika's.
Neem een stuk aluminiumfolie van ongeveer 30 cm bij 30 cm.
Maak een pakketje van de gevulde paprika en zorg dat het goed afgesloten is.
Zet de paprika 20 a 30 min in de oven op 160 graden of op de barbecue.

www.uiteigenkeuken.be

Deel dit recept:
Hits: 981