Kruidenkoekjes van brikdeeg

foto Kruidenkoekjes van brikdeeg
Deel

Kruidenkoekjes van brikdeeg

Ingrediënten:

brikdeeg
verse tuinkruiden naar keus
eiwit
uitsteekring
wafelijzer

Bereiding:

Open een vel brikdeeg en snij het in twee.
Smeer het in met een losgeklopt eiwit, gebruik hiervoor een borsteltje.
Overstrooi met fijngesneden tuinkruiden.
Vouw dicht en steek uit met een uitsteekring.
Bak ongeveer 3 minuten met een wafelijzer mooi goudbruin.

Smakelijk

Open een vel brikdeeg en snij het in twee.
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Smeer het in met een losgeklopt eiwit, gebruik hiervoor een borsteltje.
Overstrooi 1 zijde met fijngesneden tuinkruiden.
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Vouw dicht en steek cirkels uit met een uitsteekring.
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Bak ongeveer 3 minuten met een wafelijzer mooi goudbruin.
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Kruidenkoekjes van brikdeeg
Kruidenkoekjes van brikdeeg

Kruidenkoekjes van brikdeeg
www.uiteigenkeuken.be

Deel dit recept:
Hits: 138