Pastinaak met wortel: lekker bij vis als vlees

foto Pastinaak met wortel
Deel

Pastinaak met wortel

Ingrediënten:

voor 4 personen
1 pastinaak of 2 kleintjes
2 wortels
30 gr echte boter
boterpapier

Bereiding:

Schil en snij de pastinaak en wortel in julienne.
pastinaak met wortel
pastinaak met wortel
pastinaak met wortel
pastinaak met wortel
pastinaak met wortel
Doe de pastinaak in een ketel, kruidt met peper uit de molen en zout.
Doe er de boter op en voeg 100 ml water toe.
pastinaak met wortel
Bedek met boterpapier.
pastinaak met wortel
Zet 10 min op zacht vuur.
Doe er nu de wortels bij, meng en bedek terug met het boterpapier.
pastinaak met wortel
Zet nog eens 5 min op zacht vuur.
Proef of de groentjes beetgaar zijn en kruidt eventueel af met peper en zout.
Lekker bij zowel vis, vlees en wild.
pastinaak met wortel

www.uiteigenkeuken.be

Deel dit recept:
Hits: 1307